Uw Vereffenaar | Nalatenschap & Vereffening

Expert in het vereffenen van nalaten­schappen.

Uw Vereffenaar houdt zich bezig met het vereffenen van nalatenschappen. We doen dat meestal in opdracht van een rechtbank of een notaris, maar ook in opdracht van erfgenamen.

Meer weten over het afwikkelen van een erfenis?

Hoe kunnen wij u helpen?

Uw Vereffenaar is een expert in het vereffenen van nalatenschappen, van eenvoudige tot zeer complexe en grensoverschrijdende nalatenschappen.

Kies voor
'Uw Vereffenaar'.

  • Onafhankelijk met jarenlange ervaring
  • Persoonlijke en betrokken dienstverlening
  • Altijd een vrijblijvend eerste adviesgesprek

Meer weten over Uw Vereffenaar?

Uw Vereffenaar is een onderdeel van Fidinda Financiële Zorg Groep met kantoren in Nieuw-Lekkerland, Gorinchem, Rotterdam, Oosterhout, Heerhugowaard, Amsterdam, Zaandam Zuidhoek en Katwijk aan Zee.

Uw Vereffenaar werkt  samen met De Bakker Advocaten & Erfrechtspecialisten te Hendrik-Ido-Ambacht.

Uw Vereffenaar verleent haar diensten in heel Nederland.

icon-03

Altijd een vrijblijvend eerste adviesgesprek

icon-02

Persoonlijke en betrokken dienstverlening

icon-01

Onafhankelijk met jarenlange ervaring

Alle expertise in huis

Bij het vereffenen van een nalatenschap gelden wettelijke regels. Als die regels niet worden nageleefd, kan dat leiden tot aansprakelijkheid voor de schulden van de nalatenschap.

Uw Vereffenaar weet welke regels er gelden, aan welke verplichtingen voldaan dient te worden en welke bevoegdheden een vereffenaar heeft. Ook voor het vereffenen van complexe nalatenschappen (zoals nalatenschappen met ondernemingen erin en grensoverschrijdende nalatenschappen) heeft Uw Vereffenaar alle expertise in huis.

Kwaliteit gegarandeerd

Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers kan de kwaliteit van de vereffening worden gegarandeerd. Onze medewerkers beschikken ook over ervaring met betrekking tot andere zogenaamde insolventieprocessen. Hieronder vallen behalve vereffeningen ook bewindvoeringen, curateles en faillissementen.

Daarnaast zijn de advocaten mr. A.C. de Bakker en mr. P.M. Boiten van het kantoor De Bakker Advocaten & Erfrechtspecialisten verbonden aan Uw Vereffenaar. Zij treden niet alleen op vereffenaar, maar adviseren ook de andere vereffenaars en medewerkers van Uw Vereffenaar.

Adequaat en efficiënt

Uw Vereffenaar is zo georganiseerd dat een vereffening adequaat en efficiënt kan worden uitgevoerd. Bovendien kunnen specifieke aspecten van de vereffening bijzondere aandacht krijgen. Daarbij wordt het algemene vereffeningsproces uiteraard niet uit het oog verloren.